Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 27 de desembre del 2017

30D, DIADA DE MALLORCA, LA NOSTRA SENYERA AL BALCÓ!

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


L'Assemblea Sobiranista de Mallorca fa una crida a la ciutadania a penjar la senyera quadribarrada als balcons durant les celebracions de la Diada de Mallorca, com a mostra de la voluntat irreductible del nostre poble de defensar i reivindicar la identitat, llengua i cultura pròpies.
Des de l'ASM convidam a penjar la versió de la senyera que prefereixi cadascú: la quadribarrada llisa de l'estendard del Rei en Jaume, que les nostres institucions honoren a Mallorca des de fa gairebé set segles; la bandera oficial de Mallorca, creada a principis del segle XX en ple recobrament de la consciència de poble amb identitat pròpia, prohibida durant molts d'anys pel franquisme i objecte d'atacs furibunds de la caverna mediàtica quan el Consell Insular de Mallorca en va fer una promoció l'any 2006; i l'estelada, símbol de les ànsies de llibertat i independència de tots els territoris dels Països Catalans, més present que mai a tot arreu amb motiu del procés del Principat de Catalunya cap a l'establiment de la República catalana.


Feim una crida també a la màxima participació als actes tant institucionals com reivindicatius de la Diada de Mallorca, i en especial a la manifestació de dia 30, que com cada any treu al carrer milers de persones que reclamen el dret a decidir i un estat propi.


Palma, 16 de desembre de 2017

Secretariat de l'Assemblea de Mallorca

Els CDR de Mallorca fan una crida a participar a la manifestació del 30D

Els CDR de Mallorca (Canamunt, Bons Aires, Pere Garau, Santa Catalina, UIB, Manacor, Sineu, Puigpunyent, Alaró-Sta. Maria, Inca, Llubí i Campanet) convoquen a la manifestació organitzada per diverses entitats i col·lectius amb motiu de la Diada de Mallorca, que se celebra a Palma el 30 de desembre a les 18 h.

Els CDR recorden que la manifestació de dia 30 de desembre ha tengut, històricament, un caràcter reivindicatiu i de defensa de la cultura i llengua pròpies de Mallorca, minoritzades al llarg dels segles.

De la mateixa manera, els CDR consideren que, lluny de voler celebrar un dret de conquesta, l'objectiu de la manifestació és defensar el dret a conquerir les sobiranies des de l'empoderament popular.






Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial