Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 24 de novembre del 2017

L’extrema dreta ataca l’escola d’Alfafar assenyalada per Antena 3 per un suposat cas d’adoctrinament

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Un grup de vàndals ha assaltat el centre aquesta matinada

CEIP - Orba. Fotografia: Hortanoticias.com
El Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha denunciat un atac de l’extrema dreta a l’escola CEIP Orba d’Alfafar, assenyalada per Antena 3per un suposat adoctrinament a les aules. Un grup de vàndals hi han fet malbé portes d’accés i de despatxos.

El sindicat ha lamentat els fets: ‘Exigim que cessen aquestes actuacions i que no compten amb el ressò mediàtic que no contribueix gens a l’acció educativa dels centres i que generen tensions innecessàries.’ A més, ha refusat les acusacions contra els professors i l’escola. ‘Aquests fets es produeixen en un context de desprestigi del professorat i dels centres educatius, interessat pel context polític actual, en què s’acusen grans professionals de l’educació d’adoctrinament de l’alumnat’, ha afegit.

STEPV ha negat totes les acusacions d’adoctrinament i la ‘campanya de difamació i manipulació’ que fan aquests dies alguns mitjans de comunicació espanyols, entitats espanyolistes, el PP i Cs. Finalment, el sindicat ha instat la Generalitat a frenar aquestes accions i a alçar-se en defensa del professorat i de l’escola valencians.

Font: L’extrema dreta ataca l’escola d’Alfafar assenyalada per Antena 3 per un suposat cas d’adoctrinament | VilaWeb

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial