Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 22 de novembre del 2017

La llengua no es toca - Defensem el Català

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial



L’aplicació de l’article 155 suposa la intervenció de l’autonomia catalana i impedeix que es compleixi la voluntat majoritària dels catalans.
Però, a més, l’ocupació il·legítima de les institucions catalanes podria comportar també un atac contra el català, que pot deixar de ser-hi la llengua d’ús preferent.
Sabem de l’interès que té l’estat espanyol per aturar i limitar la presència de la llengua catalana arreu, i particularment en organismes oficials i en l'Administració, com hem evidenciat reiterades vegades amb documents com les Balances lingüístiques.
Es tracta d’un retrocés en les polítiques de promoció i normalització del català que no ens podem permetre. Entre tots, aturem el 155!


Els treballadors públics i els alts càrrecs que pateixin una vulneració de drets lingüístics per part d’aquestes persones que han estat imposades pels ministeris poden explicar-nos els seus casos a través d’aquest FORMULARI que els recollirà i els tractarà de manera anònima.
L’entitat oferirà a les persones afectades un servei d’assessorament i d’atenció que els ajudarà a conèixer i defensar els seus drets.

signa!


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial