Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 14 de juny del 2017

Els tres consellers de Cultura del país conversaran en directe des de l’Espai Fuster

'El Matí de Catalunya Ràdio' farà un especial amb motiu del 25è aniversari de la mort de l'escriptor


Amb motiu del 25è aniversari de la mort de Joan Fuster, el programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’ farà un especial des de la casa de l’escriptor de Sueca el pròxim 19 de juny. El programa comptarà amb la participació dels consellers de Cultura del País Valencià, Vicent Marzà, les Illes, Fanny Tur, i Catalunya, Santi Vila, que conversaran en directe.

La casa, que ha estat reconvertida en l’Espai Fuster, també acollirà les actuacions de diversos grups del país: Aspencat, El Diluvi, Zoo, Borja Penalba i Mireia Vives, Andreu Valor i Berta Íñiguez.

En l’especial també hi col·laboraran Antoni Furió, responsable de l’edició de les obres completes i la correspondència de Joan Fuster i catedràtic d’Història Medieval a la Universitat de València; Carme Gregori, professora de Literatura Catalana Contemporània per la Universitat de València, especialista en l’obra de Joan Fuster; Maria Isona, coordinadora del col·lectiu Reconstruint Fuster i Salvador Ortells, director de l’Espai Joan Fuster.

Font:
Els tres consellers de Cultura del país conversaran en directe des de l’Espai Fuster | VilaWeb http://www.vilaweb.cat/noticies/els-consellers-de-cultura-del-pais-conversaran-en-directe-des-de-lespai-fuster-vila-marza-tur/