Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 4 de desembre del 2016

CAL QUE ENVIEM POSTALS DELS PAÏSOS CATALANS!


Bon dia, vegeu aquí una carta col·lectiva escrita pels meus alumnes de català de 6è, al col·legi La Garrigola de Perpinyà. Com ja sabeu, a Catalunya Nord existeix la filera bilingüe en les escoles i instituts públics : una línia a paritat horària que va des de preescolar fins la selectivitat. 

La majoria dels meus alumnes no tenen el català com a llengua materna, però això no els impedeix ser molt motivats i avançar a passes de gegant en la llengua pròpia del país. Els encanta participar en les classes i en les activitats organitzades per les profes de català! 

Aquesta vegada, després d'aprendre quins són els territoris de parla catalana, van decidir escriure aquesta carta per conèixer una mica més sobre els pobles i ciutats que conformen els Països Catalans.

Envieu les postals a:

Col·legi La Garrigola
74 carrer Pascal Marie Agasse
66000 Perpinyà

Gràcies"


Font: Bon dia, veieu aquí una carta col·lectiva... - Estela Rodriguez Godoy

Alumnes d'una escola de Perpinyà demanen postals de la resta de Països Catalans

«Bon dia, nosaltres sem una classe bilingüe del col·legi La Garrigola. Sem de 6ena i tenim tots entre 11 i 12 anys, vivim tots a Perpinyà. Volem fer un viatge amb la nostra imaginació pels Països Catalans. Ens agradaria rebre cartes postals. Envieu-les a Col·legi La Garrigola. 74 carrer Pascal Marie Agasse. 66000 Perpinyà. Gràcies». Aquest és el missatge llançat per alumnes del Col·legi La Garrigola de Perpinyà dirigit a estudiants de totes les terres de parla catalana.
A Catalunya Nord existeix una línia d'ensenyament bilingüe en les escoles i instituts públics que va des de preescolar fins la selectivitat.
«La majoria dels meus alumnes no tenen el català com a llengua materna, però això no els impedeix ser molt motivats i avançar a passes de gegant en la llengua pròpia del país. Els encanta participar en les classes i en les activitats organitzades per les profes de català» explica el professor.
La idea és que els estudiants del País Valencià, el Principat i les Illes Balears enviïn postals dels seus respectius pobles o ciutats i els alumnes de l'escola de Perpinyà els aniran situant al mapa que han elaborat.