Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 11 d’abril del 2015

El 18 d'abril, planta't pel català!

FONTS:
El 18 d'abril, planta't pel català! - YouTube
https://www.plataforma-llengua.cat/que-fem/noticies/2808/el-18-dabril-plantat




El 18 d'abril... PLANTA'T!


El pròxim 18 d'abril, a les 12.00 del migdia, tens una cita amb la llengua catalana a la plaça del Born de Barcelona! La Plataforma per la Llengua organitza una plantada simbòlica pel català sota el lema "Planta't! Compromís pel nou país". L'objectiu és reivindicar el català com a llengua comuna i d'arrelament en el nou país que estem construint. Per aconseguir aquest important repte i que l'acte sigui un èxit, la teva assistència és imprescindible. Necessitem que t'inscriguis com a participant a través del web plantatpelcatala.cat! Pots seguir la campanya a les xarxes socials amb l'etiqueta #joemplanto!
Vols posar la teva llavor per fer créixer el nou país i per reivindicar el català com a llengua comuna i d'arrelament? El pròxim 18 d'abril et convidem a fer-ho simbòlicament a la plaça del Born de Barcelona!
La Plataforma per la Llengua està preparant un gran acte que es realitza en el marc de les activitats que, sota el lema "El català, llengua comuna", organitzem des de fa 11 anys al voltant de la diada de Sant Jordi. L'acte d'enguany consistirà en una "plantada pel català": volem aplegar 300 persones que es "plantin" simultàniament de manera figurada en 300 testos gegants que dibuixaran la silueta del territori de parla catalana, en un mosaic que ocuparà bona part de la plaça. Els 300 testos representaran cada una de les llengües que es parlen a casa nostra.
Per assegurar-nos que tots els testos estiguin ocupats i que l'acció sigui un èxit, és molt important que t'hi inscriguis! Entra al web plantatpelcatala.cat i podràs apuntar-te com a participant i seleccionar quina llengua vols representar.

Planta't pel català a les xarxes socials i guanya un pack d'experiències de Fent País!

A més, també et pots plantar pel català a les xarxes socials! Busquem imatges originals, divertides, reivindicatives... de la vostra "plantada" pel català! Les 5 millors imatges que ens feu arribar a través de Twitter i Instagram utilitzant el hashtag #joemplanto tindran premi! Participa-hi i guanya un pack de 180 experiències de Fent País!

Participar-hi és molt senzill:

1- Fes una fotografia mostrant com et plantes pel català
2- Penja-la al teu Twitter, Facebook o Instagram
3- No t'oblidis de posar-hi l'etiqueta #joemplanto
Esperem les vostres imatges, molta sort!!! :)
Comparteix
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin