Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 14 de novembre del 2014

CULTURA EN ACCIÓ (VERKAMI DE SUPORT A ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ)


Acció Cultural necessita la nostra ajuda!
Enllaç per col·laborar en el Verkami Cultura en Acció!

En un moment que l’entitat començava a estabilitzar-se, el Govern valencià ha instat el Govern espanyol per a que li impose una nova multa de 45.000 € per les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià que ACPV haurà de pagar abans de Nadal. Per això, ACPV ha activat el Verkami “Cultura en Acció!” per a recollir els diners necessaris per a fer front a la multa i evitar l’embargament dels seus comptes.


En un curs que pot significar un canvi de cicle social i polític al País Valencià, els Governs espanyol i valencià intenten ofegar una entitat i evitar que continue fent el seu treball per la llengua i la cultura, i contribuint a la mobilització social.


Ara és el moment d’ajudar a qui ho necessita i activar la nostra solidaritat: cal col·laborar en el Verkami “Cultura en Acció!”, evitar l’ofec d’ACPV, garantir que l’entitat puga fer el seu treball i, entre tots, fer possible un País Valencià de futur.


Comptem amb tu per a fer-ho possible!

Per què aquest projecte
  • Fer possible que Acció Cultural puga continuar treballant per la cultura i la llengua
  • Fer front a la censura i a la persecució política
  • Garantir que puguem aconseguir una ràdio i televisió públiques i en valencià, i la reciprocitat amb TV3 i Catalunya Ràdio
  • Garantir la continuïtat de l'edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) i la seua programació cultural
  • Donar un fort impuls a la mobilització ciutadana en un curs clau per al futur del País Valencià
  • Ajudar a que es puga fer un programa de llengua i cultura per a una nova majoria parlamentària, per tal que puguem fer un pas endavant
  • Enfortir l'associació amb més socis, implantació territorial i capacitat d'interlocució i, amb ella, la participació i la fortalesa de la societat

A què destinarem les vostres aportacions

La raó d'aquesta campanya és garantir la continuïtat d'Acció Cultural davant la persecució econòmica i política d'un govern autoritari que vol eliminar una veu crítica que s’ha enfrontat sistemàticament a les seues polítiques antivalencianes.
I sobretot és l’instrument per a fer possible que una associació que té més de 4.000 socis i una creixent implantació territorial i capacitat d’interlocució política i social, puga, en un curs clau per al futur dels valencians, fer el seu paper perquè la llengua i la cultura siguen elements clau en el futur Govern valencià.