Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 19 de maig del 2014

Vols que el català sigui oficial a Europa?

Vols que el català
sigui oficial
a Europa?

Com saps, la campanya per a les eleccions europees ja ha començat, i volem saber què penses sobre l’estatus que hauria de tenir el català dins d’Europa. Vols que se sàpiga la teva opinió? Participa en l’enquesta que hem preparat en aquest enllaç! Un cop s’hagin celebrat els comicis, publicarem els resultats i els farem arribar als caps de llista dels diferents partits que hagin obtingut representació. Pots participar-hi fins el proper dia 24 de maig.

Només si obtenim una gran participació en l’enquesta podrem fer pressió davant les institucions europees. És per això que et demanem que, a més de fer efectiu el teu vot, comparteixis la campanya a través de les xarxes socials amb el hashtag #catalaoficial, i que l’enviïs a tots els teus contactes i amistats.

Per poder continuar fent pressió pel català necessitem la teva força! 

Moltes gràcies per la teva participació! 

Entra al web i vota !!!

InformeCAT 2014

L'InformeCAT és un document que mostra una panoràmica de la salut del català a través d'un recull de 50 dades dels diversos àmbits que tenen una influència més gran per a la llengua. L'objectiu és posar sobre la taula un document de referència que s'actualitzi anualment i que permeti disposar d'un termòmetre sobre l'estat i l'evolució de la llengua. Per a l'elaboració de l'InformeCAT s'han consultat diverses fonts i els estudis que l'entitat ha realitzat durant el darrer any.
La Plataforma per la Llengua ha esmerçat molts recursos humans i econòmics en l'elaboració d'aquest informe. Pots ajudar a cobrir la despesa d'aquesta campanya per ajudar a mantenir i donar a conèixer la vitalitat del català aportant 1,45€ enviant un SMS amb la paraula ESTIMO al 25511. 

Descarrega't l'InformeCAT 2014 (PDF)