Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 15 de febrer del 2013

ENLLACEM-NOS PER LA LLENGUA. CRIDA


ENLLAÇA'T AL TEU PERFIL, BLOC, WEB... AMB EL LLAÇ DE LA CAMPANYA !!!

CRIDA
Els darrers mesos s’han succeït atacs sistemàtics contra la nostra llengua arreu del territori, en l’àmbit dels mitjans de comunicació, en l’àmbit de l’Administració Pública i, finalment, en l’àmbit del sistema educatiu, on el català havia avançat més en els darrers anys.

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, és una campanya activa en defensa de la llengua catalana, la qual s'inicia en l’àmbit dels Països Catalans per establir lligams d’actuació continuada; la primera acció de la qual es centrarà en les diverses accions i mobilitzacions que tindran lloc al voltant del 9 de març amb el lema unitari de la campanya i en diverses poblacions de tots els territoris.
A Perpinyà, Girona, Barcelona, Castelló, València, Eivissa, Palma, El Mercadal, Ciuitadella, ja estan preparant accions i se n'hi sumaran moltes altres.

SUMA-HI LA TEVA! a la teva escola, al teu poble, a la teva empresa! comunica quina acció organitzeu al correu enllacatsperlallengua@gmail.com
Llegiu el manifest i envieu-nos, després del dia 9, la fotografia.

SIGNA EL MANIFEST:
FES-TE AMIC O AMIGA DE LA CAMPANYA:
MOSTRA COM T'AGRADA AL FACEBOOK:

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, proposta nascuda a les Illes enfront dels intents de minoritzar el català a les escoles i les Administracions públiques, és avui una expressió que ens convoca a la unitat en la defensa de la llengua que ens és pròpia, més enllà de les Illes, també a la Franja, a la Catalunya Nord, al País Valencià i al Principat de Catalunya.
Amb aquest lema, doncs, hem convocat el dia 9 de març a una jornada general d’acció per la llengua, amb mobilitzacions enllaçades i simultànies.

TAMBÉ FEM UNA CRIDA A ESCOLES, ENTITATS I CIUTADANIA EN GENERAL, A PENJAR EL LLAÇ DES D’AVUI MATEIX A LES FACANES, ALS BALCONS, A LES SOLAPES I ALS PERFILS DE LES XARXES SOCIALS.


ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ, ACCIÓ CULTURAL PAÏSOS CATALANS, AMICS DE LA BRESSOLA, ASSEMBLEA DE MESTRES I PROFESSORS - Illes Balears, CAMPUS JOVE, CASTELLÓ PER LA LLENGUA, CCOO Catalunya, CCOO Catalunya – Educació, CCOO – País Valencià, CIEMEN, COORDINADORA OBRERA SINDICAL, EL TEMPIR D'ELX, ENLLAÇATS NO ACATEM, ESCOLES MALLORQUINES, ESCOLA VALENCIANA, FAPA-València, FEDERACIÓ D’ORGANITZACIONS PER LA LLENGUA, FEDERACIÓ LLULL, INTERSINDICAL-CSC, MOVIMENT DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA, MOVIMENT FRANJOLÍ PER LA LLENGUA, OBRA CULTURAL BALEAR, ÒMNIUM CULTURAL, PDD - PLATAFORMA PEL DRET A DECIDIR, PLATAFORMA PER LA LLENGUA, SINDICAT D'ESTUDIANTS DELS PAÏSOS CATALANS, STEI-i – INTERSINDICAL BALEARS, STEPV - INTERSINDICAL PAÍS VALENCIÀ, TALLERS PER LA LLENGUA i USTEC-STEs – INTERSINDICAL PRINCIPAT, UGT – País Valencià, XARXA D’ENTITATS